onsdag, mars 4

Självmord

Hur ska jag någonsin få nåt vettigt gjort med dessa små söta valptroll i min närhet. Varje gång jag ska ta mig för något viktigt så är det megasvårt att slita sig från valplådan och dess ljuvliga invånare. Jag unnar mig 5 minuter valpgos, men timmarna passerar snabbt förbi och minutrarna blir bara ett blekt minne. På dessa bilder är det Hillox i min famn, han är för dagen min favvo valp. Det är hur kul som helst med Fluffy och valptrollen!
 ---   ---   ---
Självmord är däremot inte kul alls...............:-(
Jag vet inte historien bakom mössen, men man kan väl få spekulera lite.
Dessa möss var nog trötta på livet eller väldigt gamla och ville slippa att dö av ålderskrämpor. Kanske de hoppade tillsammans, tass i tass, modiga som få efter noggrant övervägande . Eller var det kanske så att den ene hoppade först och den andre hoppade efter i ett tappert försök att bli dagens hjälte och rädda vännen i nöd. Kan vara så att den som blev ensam kvar efter vännens tuffa beslut att lämna livet kände sig så oerhört övergiven och att det då bara fanns den utvägen kvar att följa efter.
Tyvärr kan jag inte stryka musmördare från min meritlista genom att tömma ut vattnet, då dör mina hästar av törst och det skulle vara mycket hemskare, kan jag lova.
När man väljer att avsluta sitt liv är man en feg skit som sätter de efterlevande i en svår sits av enorm saknad. Det är ett sätt att se på saken. Men ibland kan det faktiskt vara en befrielse att få lämna ett liv som ändå bara sviker, skadar, gör ont och är outhärdligt på alla vis. Det är inte meningen att alla ska bli 90+ De vackraste av oss behövs kanske bättre som änglar viskandes i vinden.
Tack R och L för att ni är mina Änglar som ger mig mod<3
~ ~ ~
Lyssnar på Dive: Captain Nemo
https://www.youtube.com/watch?v=B3vAUtmAbus
och: David Cook: Always
https://www.youtube.com/watch?v=wDYIoyYoHnc
---   ---   ---
Igår var vi hos vårt barnbarn och det är alltid lika roligt. Lilla tösens gamla kanin har åkt buss ut i livet kvarglömd mellan två hållplatser, så Farmor och Farfar fick rycka in och komma med ett paket som innehåll en annan Kanin:-D