torsdag, september 24

Återhämtning

Oj, jag vet inte var jag ska börja...
Just nu är jag bara trött, trött och vill sova i en hel vecka.
Jag är nyss hemkommen från en kort utlandsresa, jag har importerat en ny liten Vovve till kennel KingWizard. Min käre make är krasslig, trasslig och behöver pysslas med lite extra. Jag har haft knappt om tid för min träning, kost och hälsa. Ni som känner mig väl vet vilket monster som växer i mig utan min träning som för mig är helig och livsnödvändig. Vår äldsta son gifter sig i helgen, så det ska bli bröllop. Ett annat av våra barn har enormt mycket skolarbete just nu med många tentor. Vår blivande svärson plockade svamp i skogen lite för länge, så jag fick leta rätt på honom.
Det allra tråkigaste är att ett av våra barn varit i en trafikolycka, ganska allvarlig dessutom, lyckligtvis utan värre skador. Det blev dock polis, ambulans, akutmottagning, sjukhus, röntgen, kryckor, många tårar, mycket oro och utebliven sömn för tröstande Mamman (jag). Hon var ute och cyklade när hon krockade med en bil som kom körande i ganska bra fart.
Ibland är livet lite tuffare än vanlig, man kan ju inte alltid sväva runt på små rosa moln och bara le.
Jag kommer blogga som vanligt här dagligen, men i övrigt behöver jag lite tid för återhämtning och försöker slå av på takten. Mail, sms och telefon svarar jag på nån gång efter helgen.
Väl mött nästa vecka med nya friska tag och jag hoppas på Er förståelse.
OBS: Inbokade trimningar och passningar i helgen tas dock emot, inga ändringar där!
Hjärtligt tack till min bästa kompis L som ställer upp i alla lägen för mig och min familj. Hon är en fantastisk kvinna som jag litar på och aldrig vill vara utan;-)