lördag, oktober 31

Alla Helgons Dag

Jag är inte så förtjust i pumpor, firar inte Halloween och har verkligen inte besökt kyrkogården idag. Jag är kanske omodern men jag minns mina kära som lämnat detta jordeliv på annat vis. Det går inte en dag utan att jag saknar min Lillebror som tyvärr inte lever längre. Jag har flertalet Änglar som jag håller ständig kontakt med, men en dag som denna har de gått och gömt sig och undrar vad vi levande pysslar med egentligen och om det nog bara är ett dåligt samvete som ska dövas då gravar städas och smyckas denna påklistrade PRdag, då handlare tjänar grova pengar på vår sorg och saknad. Nej tack, inte för mig! Halloween är verkligen det banalaste jag kan tänka mig. Dock är det ganska skönt att vara barnledig då barnen är på allehanda Halloweendisko och fester. Spöka ut mig kan jag dessutom få för mig att göra vilken dag som helst på året, då andan helt ärligt och impulsivt faller på... GÄSP.............zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

I denna byggnad bor dock många hemskheter, vissa dagar i alla fall!?

Lik i garderoben, hjärnspöke och gammalt groll bör ventileras och minnas alla dagar i veckan för att på så vis finna ro och förhoppningsvis blekna.
Tack G för det otroligt goda vinet i den helt underbart fina flaskan! Och tack M för att mackorna hamnade i rätt mage! Tack N för skruvarna som blev fel men passar ändå! Tack tvättmaskinen för att du funkade mitt i natten! Tack värmefläkt för galenskap! Tack till min stora vackra och mycket praktiska frysbox, jag älskar dig och har längtat ett helt liv efter Dig!
Det blixtrade till i min värld i morse och min skalle blev förlamad...Förlåt mig, ha tålamod.