torsdag, oktober 15

K-valpar 8 veckor

Isa-H och Tinka -K är båda Schnauzer från oss på KingWizard. Mamma Isa är 15,5 år och hennes dotter är 13,5 år men de ser absolut inte gamla ut alls;-) Tack till Cecilia i Provance som skickat bilderna på de fantastiska vovvarna!
 ---   ---   ---
 Ture (Kamelio) har flyttat. Tack Lena för bilden!
---   ---   ---

Igår kväll var mellersta dottern på hoppträning i grupp med sin häst "Lelle Gossen". De var superduktiga och hoppade på som bara den tills vår Prins blev trött. Yngsta dottern fick vara uppe jättesent och följa med för hon älskar också att vara med hästarna på Ridis. Yngsta dottern passade på att sitta på storasyrrans jättehäst, spännande när man bara är en liten plutt.

 Anticimex har varit här och lagt ut gift.

Jag har tydligen varit duktig, flitig och snäll...igen... Tack!
Jag har varit ute på ett jobb som fotograf och bilderna blev bra.

Mina vovvars dagliga måltid. Mums mumseli mumsen:o)

 Karin 8 veckor

 Kamela 8 veckor

 Kassie 8 veckor

 Katinka 8 veckor

 Kiplan 8 veckor

Kamelio 8 veckor

Vi önskar valparna i K-kullen och deras nya familjer lycka till.
Kamela och Tinkie stannar hos oss på KingWizard.

Finns bara en anledning att jag älskar denna video och det är att den är inspelad i Paris. Jag är enormt förtjust i denna stad, har varit där ganska många gånger och har några av mitt livs allra bästa minnen därifrån. Man kommer långt i livet på kära minnen som man vårdar kärleksfullt i sitt hjärta. Hoppet och längtan om att få återvända är också något jag lever gott på. Jag vet så väl att några av Er vet mycket väl vad jag menar<3