fredag, november 13

Prinsessor

Fredagen den 13;e måste vara den absolut allra bästa dagen att vara Prinsessa på. Idag är den perfekta dagen att leva ut sina fantasier på och leka att vi är bäst i världen och skönast i hela landet. Jag vill gratulera alla mina kära till sina tiaror som vackert gnistrar upp i mörkret. Vissa stjärnor lyser klarast inom oss och vissa sanningar vill inte höras av alla. Spegel, spegel, på väggen där! Säg mig, vem som vackrast är? Livets otrohet kanske bor i spegeln och vad beror lyckan på. Vad väljer vem vi är... Vi kan alla blåsa vilse i en illvillig vindpust i ett obevakat ögonblick utan säkerhetslina. Själar som lidit är alla värda frid, önskar att murar kunde rivas, minnen kan glömmas och tårar kan torkas.
Jag vet att jag inte är helt perfekt, jag gör allt jag kan för att räcka till<3
Men idag är jag och mina döttrar Prinsessor, vackrast i världen och det ska firas:) En Prinsessa finns i mina tankar men nämns dock inte i denna blogg.
Var är då Prinsarna.................... Vi behöver inga mer än de som ligger och fräser på stekjärnet och kallas Prinskorv. De äter man med blodröd ketchup och njuter sedan med mätt mage natten lång. Prinsar är alltså bara bukfylla och därmed kan alla tolkningar rida iväg åt alla håll på svarta hingstar.

 Yngsta Prinsessan

Mellersta Prinsessan

 Äldsta Prinsessan---   ---   ---


Ture-K hälsar.
Tack Bo för bilderna!
---   ---   ---
Doris-K med kompis Ozzy hälsar.
Tack Marita för bilden!