torsdag, november 26

Respekt

Varmt tack för era gratulationer igår då vi hade en kärleksfull och mycket speciell dag. Att så många av Er är glada för vår kärlek känns gemytligt. Jag är fortfarande lite förvånad över gensvaret på gårdagens inlägg. Tack än en gång och det är så inspirerande och imponerande att vissa av er varit ihop i snart 40 år. Gott att höra! Jag älskar era sms och mail. Tack till Er som fattar mig och tar mig med en nypa salt då det är ironi på gång och det känns lika härligt att ni likväl förstår då jag är allvarlig och behöver era andetag. Jag är väl en blandning av ärlig vardag, galenskap, djup och lite glamour. Ni är alla mogna individer och får ta eget ansvar för hur ni tolkar det som förekommer i min blogg. Vad jag menar vet jag inte ens alltid själv, vilket jag tycker är skitkul;-)
Jag har absolut ingen teknisk möjlighet att kolla vem som läser min blogg, så jag vet inte vilka flertalet av er är, ni är anonyma. Känner Ni er träffade ibland så skulle jag med all sannolikhet tro att det är ren tillfällighet eller bara att ni helt enkelt är öppna för det.
---   ---   ---
 Silvia och Poppa är hur bra kompisar som helst.

Stolt yngsta tvåbening har varit kreativ på slöjden i skolan.

 Glöm inte livgivande vitaminer i höstmörkret.

Den vanligaste orsaken till spinnandet är att katten är nöjd med tillvaron. Spinnandet uttrycker kattens behov av social kontakt med ägaren. Det kan också vara en del av kommunikationen mellan en katthona och hennes ungar. Katten spinner dock inte enbart när den är nöjd och belåten. Födande honor, rädda och döende katter, kan också spinna. Då har spinnandet en lugnande effekt på dem själva.
Bra, då vet vi det; vi ska alla spinna på som attans på vår dödsbädd...
Där är inte jag, så katt kan du vara själv. Jag har nog aldrig varit så sugen på livet som jag är just idag.

En katt har nio liv men det har tyvärr inte jag, dock är det väl lite klös i mina naglar av och till. Jag är rädd om det liv jag har och tar väl vara på det och njuter varje dag. Katter är faktiskt det enda djur jag aldrig gillat eftersom jag är allergisk mot dem. Purr, purr, mjau på Er alla:o))

Det fanns hopp, jag blev fri och förlorade inte kriget. Farväl till den andra.